SHELL RETAIL NAAR JUMP!

Na een uitgebreide bureauselectie heeft Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. besloten haar retailactiviteiten onder te brengen bij JUMP!. Vanaf april 2016 zullen zij communicatie verzorgen in en rond de Shell tankstations in Nederland. Wiebe Bevelander, Retail Brand & CVP Teamlead Shell, over de keuze voor JUMP!: “Retail is een dynamisch vakgebied, en het is cruciaal om de klant centraal te blijven zetten in onze proposities. Dit is een belangrijk criterium geweest bij de selectie.”
 
Mark de Jonge van JUMP! geeft aan verheugd te zijn over de keuze van Shell: “Shell is een iconisch merk met een grote zichtbaarheid in Nederland en daarbuiten. Wij zijn heel blij en trots dat Shell voor JUMP! heeft gekozen en daarmee een extra bevestiging van onze kwaliteiten op het gebied van retailcommunicatie.”